BLOG

Impact begint met je idee

 © Jon Morris / zs9c.nl

© Jon Morris / zs9c.nl

Waarom maak ik dit product?

Jonathan Morris van zs9c is een creatieve rock star. Het lijkt of de ideeen en de daaruit vloeiende resultaten zonder moeite uit zijn geest en pen vloeien. Uiteraard, zijn prestaties zijn geen overnight succes. Het is het resultaat van jarenlang spelen met en uitwerken van heel veel ideeen en initiatieven. Hij is een meester in het zien en aanvoelen van de hoop en dromen, de angsten en de ambities van zijn klanten. Jon vraagt steeds: Waarom maak ik dit product? Voor wie is het en hoe is het beter of anders? En wie is mijn competitie en hoe weet ik of ik succesvol ben? 

Impact ontstaat als het probleem wordt opgelost.

Elk product of dienst komt voort uit een probleem. Impact ontstaat als het probleem wordt opgelost. Staan we in de schoenen van degene die we proberen te helpen? Jon in elk geval wel.